Социалните медии избухнаха с истерични мемета, след като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че вече не искат да са част от британското кралско семейство. 

Съсексови вчера "натиснаха ядрения бутон" за своите ядрени кариери, обявявайки, че се отказват от титлите си и ролята си в кралския двор. 

Решението за публичното обявяване на плановете на двойката за бъдещето е било взето без знанието на Кралицата или принц Уилям. Те научиха за случващото се от телевизора. 
 

Американското издание "Ню Йорк пост" съобщава, че Хари и Меган напускат кралското семейство, за да живеят като обикновени хора. 

Събрали сме една малка подборка на най-добрите шеги в интернет с "Мегзит".

"Довиждане, селяни!" 


"Сценарият на "Короната" се пише сам, сега Меган може да участва като себе си". ("Короната" е драматичен телевизионен сериал, който описва живота на Кралицата) 


"Тълпата, когато Меган Маркъл взима наградата "Еми" за това, че е изиграла себе си в 12-ия сезон на "Короната"""Меган Маркъл през 2027 година, когато печели "Еми" за това, че е изиграла себе си""Сценаристите на "Короната", след като видели поста на Меган и Хари""Сценаристите на "Короната" в момента, знаейки, че имат материал за следващите пет години"


 "Кейт Мидълтън разбира, че ще трябва да работи отново".


"Принц Хари си е намерил работа, както нас, обикновените хора".Обявление: Кралицата ще се срещне на четири очи с Меган Маркъл, за да намерят решение на сложния въпрос.  "Кралицата на Меган Маркъл, след като тя ѝ отне принц Хари: Ще те убия""Когато обявиш, напишеш в социалните мрежи, заявиш публично, че напускаш работа, но не дадеш предизвестие на своя работодател""Доволен съм, че Хари и Меган направиха онова, което им говоря от две години". 


"Единственият начин, по който Меган ще ме накара да ѝ простя, е двамата да заснемат риалити, в което тя учи принца на домакинска работа"
"Да вземеш сърцето да баба си и да го счупиш на 1000 парченца". 
"Хари и Меган, докато започва Третата световна война".
 
 "Много съм притеснен от това, дали Меган и Хари ще се справят финансово". 

 
"Хари и Меган финансово незвисими".