Риън Съдждън редовно споделя знойни снимки с хилядите си последователи в Instagram. Сега тя отново е ускорила пулса на поклонниците си в интернет като позира в банята си в разголен бял дантелен бански костюм. 

34-годишната моделка без притеснение пише на феновете си: "Да, животът ми преминава в носене (и показване) на красиво бельо и аз го ОБИЧАМ".  Риън, облечена в дантеления си бански, е застанала пред камерата по начин, който подчертава извивките и формите й.

Русата сексбомба носи изрязаните си кичури в елегантен прав стил. Тя допълва знойната си визия с няколко златни гривни и подчертава чертите си с опушен грим на очите и червило. 

 

Горещата публикация идва, след като миналия месец Риън разкри, че женен бизнесмен ѝ е предложил 200 хил. паунда, за да прекара нощта с него. Моделката също така разкрива, че друг потребител на социалните мрежи я е попитал дали може да спи с жена му и да го заснеме.  

Риън разказва на феновете си историята си в Инстаграм: "Току-що се събудих с предложение за 200 хил. паунда за една нощ с женен бизнесмен... и друго предложение да го направя с нечия съпруга и да бъда заснета!!!

Риан строго завършва поста си с обяснението, че категорично е отказала предложенията.       

Превод и редакция: БЛИЦ