27-годишната бивша стриптизьорка Стефани Паломарес от Лас Вегас, САЩ, е направила много печеливша, според нея инвестиция.

Момичето е спестила голяма сума и е похарчила 200 хиляди долара, за да си направи перфектни задни части с помощта на уменията на пластичните хирурзи, съобщава "Дейли Стар".

Моделката е започнала активно да се хвали с „придобивката“ си в социалните мрежи. Формите на момичето привлякоха вниманието на 1,9 хиляди потребители в Instagram, а профилът й в Onlyfans също започнал да носи пари.Абонатите не могат да скрият удивлението си от фигурата на Стефани. Потребителите се шегуват, че дупето й е толкова голямо, че вероятно има собствен пощенски код, пише британското издание.Моделката е съобщила, че вече е купила два апартамента с парите, които е спечелила от външния си вид: в престижен район на Лас Вегас и в Маями. Тя е пуснала под наем единия от тях, което също носи много добър доход. „Всичко, което направих, беше да се трудя усилено и да се моля“, обяснява успеха си момичето.Но според думите на Стефани, животът й не е толкова съвършен. Често й се налага да отблъсква натрапчиво внимание. По-рано момичето е станало жертва на сталкер.

Първо на американката започнали да й се обаждат от различни номера и да й доставят пица, а след това шестима полицаи нахлули в дома й. Зложелателят казал на служителите на реда, че в дома на моделката къща има заложник и мъртво тяло.

Превод и редакция: БЛИЦ