Полицайка от английското графство Есекс захвърли униформата и натрупа цяло състояние от голите си снимки, пише Daily Mail.

27-годишната Шарлот Роуз напуснала редиците на полицията след година работа като офицер заради дискомфорта, който изпитвала в мъжкия колектив. След това се пробвала като модел и започнала да позира по бельо за различни списания.През 2016 г. тя се регистрирала в OnlyFans, където срещу определена сума интернет потребителите получават достъп до съдържанието на платформата. Тя става една от първите 100 жени, която ползва сайта, за да комуникира с почитателите си.През 2018 г. порталът започва да набира популярност и Роуз решава да се отнесе към нещата, които предлага, по-сериозно. Тя започнала по-често да качва снимки и за половин година доходите й скочили с 10 000 паунда, достигайки до 150 000 паунда месечно.Красавицата признава, че не харчи дори  5% от ежемесечните си приходи. Парите предпочита да инвестира в недвижими имоти и в компанията си Amazon Suppliments.

Единствената й скъпа придобивка е лъскавото й Lamborghini на стойност 265 хил. паунда.

Шарлот обяснява, че да си модел на OnlyFans не е толкова лесно, колкото изглежда.

„Финансовата свобода, която имам, ми се струва като сън, който съвсем скоро ще свърши, но вече толкова съм свикнала с нея, затова и непрекъснато се опитвам да стана по-добра. Някои хора си мислят, че това са лесни пари, но те не виждат колко часа на ден ми отнема това.Доколкото зная, аз съм най-високоплатения модел в тази платформа и смятам, че съм го заслужила”, подчертава тя.