Американската певица Селена Гомес помоли за медицинска помощ заради диагноза "емоционално разстройство", съобщава TMZ.

Гомес се лекува в медицински център в Лос Анджелис. 26-годишната певица е депресирана поради усложнения след бъбречната трансплантация. Тя е в състояние на "страх" и "отчаяние". Става ясно още, че Гомес се опитала да извади абоката от ръката си.

Според някои доклади нервният срив на Гомес се случил след предаване на живо в Instagram, на когото тя общувала със своите абонати. Много потребители критикували звездата и след излъчването тя пише: "Само не забравяйте, че обидните коментари могат да навредят на чувствата на някого".

Още преди време обаче Гомес бе в много минорно настроение. Точно тогава тя се отдаде на един от бестселърите в момента - "13 причини защо". В книгата се говори за момиче, което се самоубива, но изпраща 13 касети на приятелите си. На всяка от тях има по една причина защо е решила да сложи край на живота си. Романът толкова е вдъхновил Гомес, че тя е решила да продуцира сериал по него, с идеята дори да играе в главната роля. Заради административни причини стартът на продукцията се забавил и ролята била предложена на друга млада девойка, но Гомес остава продуцент на сериала.

Превод: БЛИЦ