Независими американски изследователи на Антарктика са публикували в интернет интригуващи кадри, които според тях служат като доказателство, че на този мистериозен континент е скрита база на извънземни или на някаква древна силно развита цивилизация.

Изследователите съобщават, че всички тези снимки са направени още през 2017 г. с помощта на руски спътник и едва по-късно те се появяват в социалната мрежа Facebook. Обаче, за някого, всички тези данни явно са изглеждали твърде очевидни доказателства за съществуването на извънземни и затова интригуващите материали скоро са премахнати от интернет.

Въпреки това, ще е  наивно да се предполага, че в мрежата няма да се намери нито един човек, който да не копира такива ценни данни на компютъра си. И затова теоретиците на конспирацията в момента разполагат с тези редки фотографски и видео кадри, които им позволяват да анализират какво толкова интересно и „забранено“ е заснел руският спътник преди две години и да направят съответните заключения.Изследователите открили на тези снимки (вижте видеото) не само загадъчни структури, подобни на база на извънземните, пирамида, но и следи от арийския езотеричен знак - свастиката. В момента уфолозите продължават да изследват планинските вериги на Антарктида, пазещи великите тайни на миналото или дори непознатото за нас настояще. 

Превод и редакция: БЛИЦ