Двойка от Портър, щата Тексас в САЩ публикува в You Tube едно доста странно видео, което може би е истинско доказателство за отвличането на човек от извънземни, съобщават световните издания.

На видеозаписа се вижда как един мъж някак си се издига над земята след като е излязъл от дома си. Младата двойка смята, че тяхната камера за видеонаблюдение може за момент да е имала дефект, но това е само тяхната „официална версия“. Всъщност, те не могат да не се съгласят, че заснетата сцена напомня на отвличане на хора от пришълци.

В момента клипът е изключително популярен в социалните мрежи. Никой не може да каже какво наистина се е случило късно вечерта. Самите извънземни не се виждат.

По-рано, учени от Университета в Илинойс установиха, че извънземните може да изглеждат като феттучини или капелини - макаронени изделия, популярни в Италия. Извънземните, с които сме свикнали от научнофантастичните филми, не могат да живеят на Марс. Такива заключения са направени след анализ на микроорганизми в горещите извори на Йелоустоун. 

Превод и редакция: БЛИЦ