По време на най-обикновен търговски полет пилотът на колумбийската авиокомпания Viva Colombia забелязал странен обект с формата на куб, който се приближавал към самолета от страна на Меделина (град в Колумбия, в който също е базирана авиокомпанията). 

Пилотът за всеки случай извадил смартфона си и заснел аномалията, която от всички страни изглеждала ненормална. Този куб летял с огромна скорост, без да има крили, нито опашка и без да оставя някаква следа от изгорели газове след себе си. 

Единственото, което пилотът не може да каже по технически причини, било колко беззвучен е бил този загадъчен апарат по време на полета, тоест, кубът не е издавал "реактивен" рев.

За щастие, странното НЛО прелетяло покрай самолета, при което на доста голямо разстояние. От една страна, това зарадвало пилота, но от друга, както той по-късно споделя, това не му позволило да заснеме летящия куб "в цялата му прелест". 

Видимо, в плановете на НЛО-то не влизал нито таран на пътническия самолет, нито обстойна демонстрация пред камерата на пилота. 

Трябва да се отбележи, че в последно време появите на НЛО стават все по-чести. При това тяхната конструкция по никак не прилича на "класическите летящи чинии" или дори на цилиндричните апарати на пришълците. Те въобще не приличат на нещо, способно да се придвижва из въздуха. 

Въпреки това, тези удивителни неща летят, при това с огромна скорост и маневреност.  

Превод и редакция: БЛИЦ