Намереният в Александрия черен саркофаг не престава да привлича вниманието на поддръжници на конспиративните теории. БЛИЦ припомня, че по време на отварянето настана истински шок, а „смъртта изскочи от тайнствения черен саркофаг“

Малко след това процедурата бе преустановена и вътре бяха намерени три мумии, но силно повредени, тъй като саркофагът е бил напълнен с вода, просмукала се през пукнатина.

И въпреки тази информация наскоро се появи петиция в интернет, която настоява да се даде възможност на заинтересованите страни да пият от течността.

Авторът на петицията обяснява, че течността от саркофага е като „енергийна напитка“. А според него щом някои отпие от нея ще получи сила и мощ.
 

От самото откриване на черния саркофаг той бе заобиколен от много легенди за проклятия, съхранени в него, способни да убият целия свят. 

„Ние трябва да пием от червена течност от прокълнатия черен ковчег като газирана напитка. Така ще отнемем силата на проклятието, но може да умрем“, пише един от подписалите петицията в своя Twitter профил.

Петицията вече е събрал 5000 последователи, които не спират да умуват какво би се случило, ако пият от течността, която се намира в гигантския черен саркофаг.Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!