Депутатът на Социалистическата партия на Сърбия Звонимир Стевич подаде оставката си, след като беше заснет да гледа филм за възрастни на мобилния си телефон, докато Народното събрание обсъждаше европейския план за Косово, предава сръбският БЛИЦ.

Миналата седмица сръбският парламент заседава по предложение на сръбското правителство, като единствената точка в дневния ред беше докладът на правителствената Служба за Косово за преговорите с Прищина в периода от септември миналата година до средата на януари тази година. 

Във видеото, което се появи в социалните мрежи, ясно се вижда как народният представител, седнал в парламентарната скамейка, наблюдава действието на мобилния си телефон повече от минута и половина, докато тече разгорещена дискусия за най-важния национален въпрос в момента. 

Гледайки видеото с неприлично съдържание, този депутат дори не обръща внимание на многобройните си колеги, които седят в банките до него.

Депутатът Звонимир Стевич е член на парламентарната комисия за Косово. Според информация на Бета, Стевич е подал оставката си днес.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук