Докато са извън училище, на учителите наистина им липсват учениците им, а вероятно и някои ученици милеят за училище и техните учители. На една учителка толкова ѝ липсваха учениците, че плетеше кукли за всички нейни ученици, за да бъдат с нея през времето на раздяла. 
 

Мис Ингеборг е учителка в училището Бавинк в Харлем. То трябваше да затвори поради COVID-19 като всички училища по света.
  
С времето учениците започват да ѝ липсват много. Един ден в интернет тя вижда плетена кукла. Без никакви уроци тя решава, че ще плете кукли на всеки свой ученик.
 
Жената отива на работа и прави 23 кукли, по една за всеки от нейните ученици.
 
Всяка кукла ѝ отнема около 3-4 часа. За момичетата, които носеха жилетки на училище, тя правеше жилетки на куклите си. Момчетата, които носеха пуловери, имаха кукли с пуловери.
 
Тя се погрижила всеки ученик, който носеше очила или лунички, да ги има върху куклите, които направи. Тази учителка не забравила нито един детайл, когато ставаше дума за нейните ученици и техните кукли.
 
Когато приключи, показа снимка на завършените си кукли на своите ученици и техните родители. Без да поставя имена от куклите, всеки ученик можел лесно да разпознае собствената си кукла. Не им отне много време да посочат куклата си от снимката.
 
След това мис Ингеборг прекарала няколко часа и създала себе си за своя клас кукли.
 
Мис Ингеборг и нейните студенти толкова харесали куклите, тя ще продължава да ги прави всяка година за своите студенти. Други учители в нейното училище искаха тя да направи кукли на целия им клас, но тя казала, че няма време за това.


 
Скоро госпожица Ингеборг отново ще може да види своите възпитаници. Учениците са толкова развълнувани да видят куклите лично.