Туристка разкри смразяващата си среща с това, което според нея е "ужасяващ демон“ по време на маратонско бягане в обитавана от духове гора.

Снимки показват бегачката Кей Борлейс, която несъзнателно минава покрай страховито изглеждащо същество по време на бягането си на 100 мили в хавайска тропическа гора.

Била е нощ на лунно затъмнение, когато Кей изтичала до мистериозното същество. То е снимано от нейната приятелка Каси, която я подкрепяла.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Двете забелязали тъмната, натрапчива фигура едва когато по-късно споделили снимките с приятелите и семейството си.

Ужасената Кей качила снимките онлайн в Reddit и написала: „Забележете фигурата в рамката вляво от главата ми. Не видяхме някой да минава покрай нас и нямаше статуи по пътеката. НЕ е използван фотошоп и не е фалшиво.“

Лунното затъмнение често се свързва с паранормални и мистериозни наблюдения.

И Кей по-късно разкрива в подкаст, че тази нощ са й хрумнали още призрачни неща.

По време на четвъртата си обиколка тя почувства внезапна, непоносима болка в десния си крак. Тя описва, че болката била толкова силна, че спряла и започнала да плаче истерично.

Тя казва в подкаста: „Никога не съм се отказвала от неща в живота. Никога преди не съм спирала да бягам.Но това ми се стори различно. Беше като преживяване извън тялото и просто исках да се откажа. Имах чувството, че нещо лошо ще ми се случи, ако продължа напред.“

Кей, която е запален бегач от много години, решила да се откаже.

И когато двойката започнала да гледа кадрите, те забелязали нещо странно - една от снимките показвала как Кей бяга покрай страховито изглеждащото същество.

След като потърсили малко информация за мястото, Кей и Каси открили легенда, свързана със страховитите пътеки на тази планина.

Според легендата, призраци на хавайски воини бродят из острова – и всеки, който види тези зли същества, ще умре ужасно и жестоко.

Кей сподели своето смразяващо преживяване в публикация в блог.

Един от потребителите коментира в мрежата: "Това е най-страшното нещо, което съм виждал."

Друг пише: "Да, това наистина ме изплаши, нещото е прозрачно и идва привидно от нищото. Дори и най-простото обяснение всъщност не изглежда никак логично.“

Междувременно ужасена двойка сподели плашещи кадри на мистериозни аномалии, които се случват около къщата им.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук