Певицата Гери Халиуел стана известна на всички като част от поп групата Spice Girls, чиито хитове все още са мегапопулярни.

Все още помним как Виктория Адамс, Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел бяха на върха на класациите като членове на една от най-известните момичешки групи. Освен това, няма начин да не сте чували версията на Джери на „It’s Raining Men“.

Гери беше смятана за може би най-горещото момиче от групата - по това време с червена коса и непокорен характер.

През 1998 г. британката започна соловата си кариера. За разлика от Виктория Бекъм, чиято популярност нарасна дори след разпадането на групата, Гери не успя да повтори славния си период. Така стигаме до настоящето, в което със сигурност почти никой не може да я познае, дори и да я помни добре от миналия й период.Папараците са заснели певицата, докато разхожда куче в Лондон, а лицето и външният й вид притесниха голяма част от нейните фенове.

Според чуждестранните издания, тя се бори с булимия, заради която е отслабнала с 44 килограма. Певицата обаче твърди, че е преодоляла тези проблеми...Иначе, тя живее спокойно със съпруга си Кристофър Хорнър, с когото имат две деца, като и двамата имат деца и от предишни бракове.

Превод и редакция: БЛИЦ