Световното турне на „Спайс Гърлс“ пропада след разкритието, че две от певиците в групата са имали интимна връзка. Четири от петте „спайски“ трябваше да се съберат за концерти в САЩ, Австралия и Източна Азия и да финишират на 15 юни във Великобритания, съобщава „Дейли Мейл“.
 

Източник разкрива, че изминалата седмица е била много драматична за групата. В един момент се стигнало до решението турнето да бъде отменено. След това певиците и мениджърите се разбрали все пак да бъдат изнесени концертите на Острова, защото за тях вече имало сключени договори.
 

 

Всичко това се случва, след като мулатката Мел Би призна в телевизионно интервю, че е имала интимни отношения с Джери Хорнър (бивша Халиуел). Останалите две певици – Мел Си и Ема Бънтън се опитали да играят ролята на помирителки между двете.
 
Въпреки това те били в очакване на тежки караници по време на предстоящите репетиции. След като Джери енергично отрече слуховете, Мел Би се почувствала огорчена. Това кара всички да смятат, че двете няма да могат дори да стоят в една стая.
 
Мел Би, която е известна с разюздания си начин на живот и влечението си към двата пола, е обидена от факта, че бившата ѝ любовница се опитала да я изкара лъжкиня. Джери от своя страна се притеснява как всичко това ще се отрази на брака ѝ.
 
При всички случаи, дори концертите да се състоят, това ще бъде последното турне на „Спайс гърлс“.

Превод и редакция: БЛИЦ