43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла на клуб заедно с приятелката си Луиза Брагала и двама бивши техни гаджета - Марчело Палма и Масимо Торес. Когато купонът приключил, жените поискали веселбата да продължи, затова те отишли в апартамента на Марчело, пише в. "Сън". 
Компанията се снабдила с допълнително количество алкохол, а след това се разделила на двойки, които се усамотили в различни спални. Но един партньор на 43-годишната италианска се оказал недостатъчно и тя решила да нахлуе в стаята на Марчело.

„Тя влезе гола и ми скочи в кревата, заявявайки, че иска да правим тройка. Аз отказах, хвърлих ѝ в лицето дрехите ѝ и ѝ казах да напусне апартамента. Вместо това тя започна да ме обижда и да ме удря“, спомня си Марчело.  

След словесната престрелка, както казва Палма, Нунция му захапала левия тестис със зъби и го откъснала. Мъжът започнал обилно да кърви и извикал бърза помощ.

„Първоначално не разбрах какво е направила. Когато тя се вкопчи в мен, толкова ме болеше, че ѝ бърках в очите с пръсти, за да ме пусне. Когато си дръпна назад главата, видях тестиса си в устата ѝ“, казва още той.  

Жената след това се опитала да избяга, но полицията я е задържала, при това с кръв по лицето и зъбите.

Пострадалият е бил откаран в Кралската болница на Единбург, където лекарите пришили тестиса обратно с 15 шева.

В хода на съдебното дело Нунция призна, че в клуба е изпила твърде много алкохол, а в тоалетната му е употребила наркотици, след което тя вече не си давала сметка за действията си.

Съдът реши да не я вкарва в затвора. Тя обаче ще трябва да плати обезщетение на Палма в размер на 500 британски лири.  

Превод и редакция: БЛИЦ