Световноизвестната пророчица Баба Ванга е предрекла десетки катаклизми, терористични атаки и хиляди човешки съдби. Тя е предсказала катастрофата с кулите близнаци в Ню Йорк, възходът на "Ислямска държава", нахлуването на мигранти в Европа, Брекзит и цунамито в Тайланд през 2004 година. Sunday Express разкрива, че Ванга е предсказала и ужасяващи неща, които ще се случат на световните лидери през 2019 година.

Към днешна дата много специалисти и вярващи в предсказанията на Ванга смятат, че тя е видяла краят на света, възходът на Владимир Путин и мистериозна болест, която ще свали от поста американския президент Доналд Тръмп.  

Доналд Тръмп ще се разболее през 2019 година 

Според едно от предсказанията на Ванга, 45-тият президент на САЩ ще ще отстъпи поста си заради непозната болест. Мистериозното заболяване ще отнеме слуха на Тръмп, като той ще чува само бучене и пищене в ушите си. Пророчицата е предрекла и мозъчна травма, причинена в следствие от това заболяване.

Удивително, но няколко американски дипломати получават същите симптоми по време на посещение в Куба и Китай в началото на тази година. 

Припомняме, че именно Вангелия Димитрова, както е цялото й име, предрече, че 44-тият президент на САЩ ще бъде цветнокож. Също така, едно от твърденията й сочи, че 45-тият ще бъде последният президент на Америка. 

Владимир Путин ще оцелее в опит за покушение през 2019 година

Ванга е предрекла поредния опит за убийство на руския президент Владимир Путин, който ще бъде добре подготвен от негови близки кръгове. 

Гледачката е казала, че в следващата година Путин ще преживее опит за покушение от хора в неговия личен екип за сигурност, а Европа ще претърпи икономически колапс.

Към момента Путин е потвърдил за поне четири атаки срещу него, които са се провалили, за това в момента го пази елитен екип от най-добрите снайперисти. 

Вижте тук какво друго е предрекла българската пророчица за 2019 година! 

Превод: БЛИЦ