Известната украинска екстрасенска Рубина Цибулская даде прогноза за есента за Украйна през 2022 г. По думите й септември ще бъде труден и „натоварен със събития“ месец.

„Зеленски, който управлява страната, отново пази хората и защитава териториите. Руснаците отново градят план за свалянето му, зад който стои сериозна и силна защита“, обяснява тя значението на картите Таро.

Според екстрасенса най-важната подкрепа за украинският президент Володимир Зеленски е вътре в страната.

Също така Цибулска казва, че през септември отново ще има преговори между Украйна и Русия. По думите й ще се приемат нови закони, очаква се подписване на важни документи.

Ще има вълна от пожари и разрушения. Септември ще бъде труден и стресиращ месец за владетеля на Украйна“, прогнозира екстрасенсът, цитиран от УНИАН.

Октомври - постигнато е много
По думите й октомври ще бъде не по-малко труден. През този месец Рубина предсказва военни операции и разрушения, борба за ресурси и пари

Тя прогнозира и възможно предателство сред съюзниците на Украйна. Както казва Цибулская, е възможно да се сключи тайно споразумение, да се постигнат важни споразумения. Но в същото време е постигнато много и няма връщане назад.

Ноември - Украйна ще бъде „актуализирана“
„Украйна ще стане по-силна, ще има рестартиране, страната ще се обнови. Някъде, в някои градове е възможна информационна война.

Зеленски е изправен пред труден избор. Но помощта на съюзниците в точния момент ще бъде неочаквана и ще помогне да се вземе важно решение“, казва екстрасенсът.

Превод и редакция: БЛИЦ