Президентът на САЩ Доналд Тръмп своя снимка в стил "Игра на тронове", за да обяви "Game over"/"Kрай на играта" в сагата за руската намеса в изборите.

С поредната си проява на любов към саморекламата, Тръмп се е снимал откъм гърба, облечен в типичното за него черно палто, докато стои пред мъглив фон. С големи букви в центъра на снимката са думите "Играта свърши", а в горния ляв ъгъл, "Без тайни споразумения. Без обсткрукции. За мразещите и радикалните леви демократи".


Тръмп публикува снимката, след като генералният прокурор Бил Бар отново обяви Тръмп за свободен от всякакви подозрения за заговор. Това стана в момента, в който Бар се подготвяше да издаде редактирана версия на официалния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър относно неговата двугодишна проверка.

Докладът се фокусира върху намесата на Русия в изборите през 2016 г., дали кампанията на Тръмп е помогнала в това усилие и дали сегашният американски президент се е опитал да попречи на правосъдието, уточнява БГНЕС.

Тръмп публикува снимката, докато Бар разговаряше с репортери за доклада, който генералният прокурор вече трябва да е изпратил в Конгреса и да бъде публикуван онлайн.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!