25-годишна учителка от Армидейл в Австралия, която вече година и половина е затвора заради секс с ученици, обвини за случилото се своите възпитаници. По думите на жената, те я принуждавали да прави секс с тях с помощта на изнудване, пише в. "Дейли Мейл".

Служителката в престижното училище в Австралия е имала интимни отношения с петима ученици на възраст между 15 и 17 години. За престъпленията си тя е прекарала в затвора вече година и половина. Междувременно родителите на пострадалите ученици заведоха дело срещу училището- според тях, ръководството на учебното заведение също трябва да понесе отговорност за случилото се. 

В съда в Южен Уелс присъстваше и главната виновничка за ситуацията. По време на кръстосан разпит тя е заявила, че е спала доброволно само с един от учениците. За това обаче научили и негови приятели и започнали да изнудват учителката за секс, заплашвайки я, че ще разкрият тайната ѝ. В резултат жената била принудена да прави секс с всички, които знаели нейната тайна. Освен това, единият от учениците дори два пъти я изнасилил.  

Думите на учителката при това се потвърждават от кореспонденция, която бе прочетена в съда. Тийнейджърите обсъждали своите секс фантазии и обещавали един на друг да обвинят жената в изнасилване, ако за тях стане известно. В резултат съдът осъди педагога на две години условно Трябва да се отбележи, че по-рано учителката е била заплашена от до 12 години лишаване от свобода.  


Превод и редакция: БЛИЦ