Преди малко повече от месец цяла Сърбия бе потресена от внезапната смърт на световноизвестния певец Шабан Шаулич. БЛИЦ припомня, че Кралят на юго фолка загина на 17 февруари при зверска катастрофа, която стана в Германия.

Въпреки, че от трагедията измина повече от месец вдовицата му Гордана Шаулич все още не може да преживее огромната мъка, споделят нейни близки.

Разтърсваща сцена се разигра пред дома на Шабан Шаулич (СНИМКИ) 

„Тя не може да преодолее смъртта на съпруга си. Заради огромната мъка е направо съкрушена и не иска да напуска семейната къща. Всички я умоляваме – дори й предлагаме да замине извън Белград, но тя категорично отказва“, казват приближени до вдовицата на Шаулич.

Отвориха завещанието на Шабан Шаулич! Богатството му отива при... 

„Гордана е много зле. Изобщо не излиза. Не иска и да се вижда с хора. Единствените, които я посещават са децата й. При нея ходят и кръстниците й Зорица Брунклик и Миролюб Аранджелович Кемис. С тях тя говори по цяла нощ и не спира да плаче. Не спи, не яде – страшно е. не иска да напуска дома й, защото както тя каза – се надява във всеки един момент Шабан да се прибере отново у дома. Тя все още не може да повярва, че е мъртъв и очаква да го види жив и здрав“, споделят близките на Гордана.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!