Жител на виетнамския град Хошимин се ожени на погребението на загиналата си годеница, съобщава AsiaOne.

Данг Ан се запознал с жената на живота си по време на следването си в техническия университет. Последните две години двамата работели в Япония. Един ден решили, че е време да се оженят и младата жена се върнала в родината си, за да подготвя голямото събитие.На 25 август във Фейсбук Данг случайно попаднал на видео от катастрофа. Когато се вгледал по-внимателно, забелязал близките на своята любима. Веднага се свързал с тях и разбрал, че годеницата му е загинала в ужасяваща катастрофа.Данг бързо стегнал багажа си и се прибрал във Виетнам, тъй като погребението било насрочено за същия ден. На церемонията той излязъл пред опечалените близки, сложил на пръста си венчална халка, а другия пръстен поставил пред снимката на отишлата си без време годеница.  


 
„Исках да направя толкова много за теб, но днес мога да сторя само това”, казал той, след това изпял песен, която планирал да изпълни на сватбата.
 
Ден преди трагедията момичето разговаряло с Данг по телефона и го попитало на какъв подарък ще се зарадва най-много бъдещата й свекърва.