Двойка от американския град Филаделфия, щата Пенсилвания, обещаха на местните жители да организират мащабна оргия, след преустановяването на карантината от коронавирус, въведена в страната, съобщава New York Post.
Електротехникът Боб и сексоложката Алиса са решили да развеселят съседите си и са залепили 30 листовки в района си с покана за „посткоронавирусна оргия“. В обявата двойката е посочила имейл и призовава всички желаещи да кандидатстват. Въпреки шеговития подтекст и картината със супергерои от известни филми, много хора са възприели сериозно поканата.

Отегчени от карантината, авторите на съобщението никога не са участвали в оргии, но сега се чувстват задължени да организират нещо подобно.„Това ще бъде ново преживяване за нас, но ние сме готови за него“, признава 29-годишната бисексуална Алиса. „Смятам се за хетеросексуален, но не се страхувам да опитам нещо ново“, казва 25-годишният Боб.

„Може би изглежда странно така публично да рекламираме груповия секс, но първоначално просто искахме да развеселим съседите си“, подчертават те. Двойката се е изненадала и удивила, когато получила толкова голям отклик на шеговитата си обява. Дори жители на други държави писали за желанието си да участват в оргията. Алиса и Боб получили около 80 писма по електронната поща.

След като карантината бъде отменена, американците планират да организират оргия в апартамента си. „Въпреки мащаба на бъдещото събитие, ние обезателно ще организираме всичко“, казва Боб. „Не знаем какво ще бъде бъдещето ни, но искаме да имаме планове за него.“

Превод и редакция: БЛИЦ