Британската актриса Джуди Денч стана най-възрастният човек, появявал се на корицата на модното списание Vogue. Сега звездата от филмите за Джеймс Бонд е на 85 години.

В интервю за изданието тя призна, че остаряването не е лесно и изрази недоумение от факта, че някои казват, че 80 години са като 70 или 60. В същото време на въпроса на журналиста как се отнася към пенсионирането, актрисата извика: „Не ! Не! Не! Не използвайте тази дума в моята къща! Измийте устата си”.

Тя също отхвърли мисълта да напусне сцената и екрана.

Дъщерята на актрисата сподели пред списанието, че снимките за Vogue вдъхват увереност на майка й. „Тя се завърна от фотосесията, като буквално си мислеше, че е Бионсе“, отбеляза през смях жената.

Денч също сподели факта, че е направила първата си татуировка с думите "Carpe diem" (Улови момента) на 81-ия си рожден ден.

Миналия юни Джуди Денч подкрепи обвинените в секс тормоз продуцент Харви Уайнстийн и актьор Кевин Спейси. Тя каза, че осъжда поведението на колегите, но се притеснява, че работата им ще бъде забравена поради скандалите. Денч отбеляза, че дължи голяма част от успеха си на Уайнстийн, а Спейси много я е подкрепил след смъртта на съпруга й Майкъл Уилямс през 2001 година.