39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да отблъсне насилник, който я пребил и опитал да я принуди да му прави орална любов, съобщава New York Daily News.

Местната полиция разпространи снимки на голия до кръста заподозрян. Това е 21-годишният Николоас Самару от Тринидад и Тобаго. Младият мъж бил на гости на леля си. Заедно с нея и приятелят й били на бар, след това срещнали жертвата и заедно се отправили към жилището на лелята. Малко преди зазоряване Николоас се скарал с домакинята и след бурен скандал двамата с приятеля й напуснали жилището. Останал насаме с новата си приятелка, чужденецът заключил вратата и започнал да я бие. Тя загубила съзнание, а когато отново отворила очи, 21-годишният мъж започнал да я налага с нова сила.

Жената отново изпаднала в безсъзнание. Когато отново се свестила, видяла, че Николоас е насочил нож срещу нея.  Размахвайки оръжието пред лицето си, той опитал да я принуди да му прави орална любов. Подчинявайки се, тя го ухапала по члена. Докато той агонизирал, тя успяла да избяга.

На снимките, разпространени от полицията, заподозреният е запечатан, докато се опитва незабелязано да напусне местопрестъплението.