Потребителка в мрежата решила да напусне съпруга си, защото свекърва й целунала новороденото им дете. Тя разказа за това в Reddit.

34-годишната жена е омъжена за 36-годишния си възлюбен от пет години. Според нея през цялото това време свекърва й непрекъснато се намесвала в отношенията им.

Свекървата постоянно оказвала натиск върху сина си, като в повечето случаи, когато тя намирала кусури на снаха си, мъжът не защитавал съпругата си.

Потребителката, разказваща за случая, се опитала да изтърпи поведението на свекърва си, но всичко се променило с появата на дете в семейството им. Бабата искала да види новороденото, но авторката на публикацията я помолила да изчака поне два месеца, опасявайки се, че то може да се зарази с нещо.

Свекървата се съгласи с решението на снаха си, но след известно време все пак дошла при нея без предупреждение заедно с роднини. Тя се втурнала към детето без разрешение и го целунала по бузата.

Авторката на публикацията побесняла и се развикала на всички гости, настоявайки да напуснат къщата ѝ. Свекървата веднага се оплакала на сина си, а той казал на жена си, че трябва да се извини за поведението си.

Но скоро страховете на жената се оправдали. Малкото й детенце се разболял от настинка заради целувката на баба си. Тогава жената казала на съпруга си, че ще го напусне, ако не помоли майка му да спре да се меси в личния им живот.

Той обаче отказал да го направи. В резултат на това авторката на публикацията решила да прекъсне отношенията със съпруга си, оставяйки му възможност да се вижда с детето.

По-късно мъжът осъзнал вината си, разговарял с майка си и тя се извинила. Сега той планира да посети психолог, за да се научи как правилно да отстоява личните си граници.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук