Жителка на английския град Кърби, графство Мърсисайд, е претърпяла 16 спонтанни аборта за 20 години, но не се е отчаяла и е успяла да роди три деца, съобщава "Мирър".

38-годишната Ема Уайт разказва, че историята ѝ с абортите започва, когато е била много млада. Жената успява все пак да износи и роди дъщеря си Моли Роуз преди 12 години и след това решава да не ражда деца.

Скоро обаче британката среща своята любов и бъдещ съпруг, 41-годишния Джо, който веднага ѝ казва, че мечтае да има деца."Казах му не. Но след около две седмици разбрах, че съм влюбена в него и бях толкова щастлива, че единственото, за което мислех, беше да искам деца от него!" споделя Уайт. В крайна сметка тя забременява два пъти и два пъти прави спонтанен аборт.

Въпреки отчаянието си, жената не спира да се опитва да забременее, но третият път, когато прави аборт, се случва точно на рождения ѝ ден. "След като загубих близнаци, разбрах, че това е краят. Просто не можех да го направя отново. Джо ме разбра напълно", казва британката.

Само месец по-късно тя разбира, че носи четири деца. Трудностите с бременността настъпват през третия месец - след контролен преглед лекарите съобщават на Уайт, че отново е загубила децата си. Наскърбената жена разказва историята си в публикация във Facebook и получава предложение от непозната, която искаля да стане сурогатна майка на детето на Ема Уайт.

Няколко седмици след спонтанния аборт Уайт сънува дядо си, който е починал, когато е била на четири години. В съня си роднината уверява внучката си, че тя все още е бременна. На следващата сутрин Уайт отива в болницата и моли лекарите да проверят дали е бременна.

"Сигурно са си помислили, че съм си изгубила ума. Вписаха ме в списъка на изгубилите бебетата си, а аз изпаднах в истерия и се разплаках, като казах: "Имах сън. Все още съм бременна", спомня си тя.

Впоследствие при прегледа се вижда, че Уайт наистина очаква близнаци. През октомври 2021 г. се раждат две момичета: Аврора Азалия и Офелия Лили.

Превод и редакция: БЛИЦ