Бащата и братът на италианка продължават да я насилват в продължение на четвърт век. Братът се възползвал сексуално и от собствените си 4 деца.
34-годишна жена от италианския град Торино е търпяла сексуален тормоз в продължение на 25 години, в които баща й и брат й са злоупотребявали с нея, съобщава ДПА. Още на 9-годишна възраст малкото момиче тогава е станало жертва на своите най-близки.

Те я затваряли в стая без електрическо осветление, след което я завързвали здраво и я насилвали. Първо бащата пребивал дъщеря си години наред, а по-късно и братът на жертвата също се превърнал в изверг и се възползвал от сестра си. Жената посещавала училище само до 12-годишна възраст, след което била затворена в домашни условия. През 1994 година тя се опитала да избяга при един от чичовците й, но той се оказал неуспешен, след като баща и я спрял, тръбят италианските медии. След това бащата убедил и придружил дъщеря си в полицията, където тя подала оплакване за сексуаелен тормоз срещу чичо си. Служител на полицията обаче обявил обвиненията на жената за недостоверни и оплакването не било взето под внимание.

През месец октомври миналата година бащата отново се явил с 34-годишната си дъщеря в полицията. Тогава тя подала оплакване за изнасилване срещу брат си, който от тогава е задържан в ареста. Освен всичко останало въпросният братът, който днес е на 41 години, решил да подражава на баща си и продължил да извършва тези ужасии, като изнасилил и четирите си собствени дъщери на възраст от 6 до 20 години. След продължително разследване, продължаващо и днес, следователите стигнали и до другата истина, а именно, че и бащата години наред е насилвал дъщеря си.

И двамата мъже в момента са зад решетките, а на общо 5-те техни жертви (б.а. 34-годишната жена и четирите дъщери на брата) им се оказва нужната помощ от психологическо естество. Има подозрения, че бащата е изнасилвал и една от трите си племеници, която посещавал в Южна Италия.

Майката на жертвата е знаела са всичко, което мъжът й и синът й извършват със собствената й дъщеря, но не е предприела нищо през всичките тези години. "В момента майката е много пасивна и е напълно съкрушена, като живее с трите си племенници", заявява прокурорът в Торино. /БЛИЦ