Наскоро потребителка в TikTok с прякор rebabeba е публикувала видео, което й е било изпратено от нейната майка. Местните жители са казали на жената, че наблизо има къща с духове и тя решила да разбере дали това е вярно и какво наистина се случва.

Разхождайки се из територията на огромното старо имение, тя така и не намерила нищо. Дъщерята обаче, която гледала видеото, веднага разбрала, че нещо не е наред, информира "Мирър".

"Майка ми ми изпрати този видеоклип от имението, което тя посетила по време на разходка и току-що забелязах ЛИЦЕ на прозореца", пише момичето.

На записа се чува как майката на Ребека върви спокойно, без да забелязва страховитото лице на прозореца. Жената разсъждава: "Казват, че къщата е обитавана от духове. Не мисля, че някой е живял тук през последните години - тя беше изоставена дълго време. Трябва да е била великолепна преди години. Представям си, че се разхождам тук, облечена в някоя шикозна рокля. Много красиво!"

Милион и половина потребители на TikTok обаче не споделят ентусиазма на жената. Съдейки по коментарите, лицето на прозореца може да изплаши всеки.


 
@rebabeba

My mom sent me this video of a mansion she found on a hike and I just noticed a FACE in the window wtfff ##haunted

♬ original sound - rebabeba
"Боже мой, това е ДЕТЕ! Защо трябваше да видя това точно преди лягане?!", пише един от потребителите на TikTok "Целият серотонин току-що напусна тялото ми!", пише друг.

Но сред коментиращите има и такива, които са реагирали с голям скептицизъм на видеото. Според тях, зловещата глава е държана специално до прозореца, за да изплаши неканени гости. Самата Ребека е потвърдила тази теория: момичето е отишло в мистериозното имение и видяло с очите си, че призракът е най-обикновен манекен, съобщава британското издание.

Превод и редакция: БЛИЦ