Потребителите в мрежата са били обхванати от истински кошмар, когато са видяли плашеща фигура, облечена в нещо като наметало, на снимка от Google maps. Един от потребителите на TikTok е разпространил страховития фотос, информират световните издания.

Преди няколко дни в интернет се е появило видео, което вече е гледано повече от 200 хиляди пъти. Кадрите показват подхода към входа на старата поща на Припят, където днес е необитаемо.

По пода са разпръснати пощенски картички и писма. Когато камерата се завъртя, на екрана се появява призрачна фигура. Тя е застанала близо до перваза на прозореца, гледа директно към камерата и я посочва с ръка. Лицето е скрито от вдигнатата яка на шлифера, с който е загърнат призракът.

Потребителите в мрежата коментират, че студена пот ги е избила и тръпки са ги побили. След това те са започнали активно да споделят видеоклипа.

Първоначално някои са си помислили, че камерата е заснела статуя, но по-късно са осъзнали, че фигурата прилича повече на призрак. Невъзможно е да се обясни какво точно всъщност е запечатано.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
@hidden.on.google.earth

This is scary ! #googleearth #hiddenongoogleearth #streetview #fyp #googlemaps #creepy #scary #horror #ghost

♬ original sound - ︎Mikaela︎