В социалната мрежа TikTok можете да намерите необичайни признания и съдби на хора, които решават да ги споделят със своите последователи. Една от тях е Саманта Гибсън, която реши да сподели необичайната си житейска ситуация в тази мрежа.

Саманта нямала интимни отношения повече от година, но когато отишла на преглед, лекарят ѝ казал, че е бременна.
„Отидох на лекар, защото имах световъртеж и болки в корема, случвало ми се е два до три пъти седмично да усещам пробождане в стомаха. "Болката беше толкова голяма, че не можех нито да ходя, нито да се движа."

„Казах им: не съм бременна, буквално не съм имала полов акт от година - две, това е невъзможно!

Направих тест за бременност, този, при който се уринира, и когато резултатът беше отрицателен, ми казаха, че ще ми вземат кръвта отново за всеки случай", разказва тя.

 След това момичето отишло отново на лекар, взели ѝ кръв, но никой от лекарите повече не ѝ се обадил - „но не съм бременна, оттогава са изминали няколко месеца“, добави тя във видеото си.

„Предполагам, че са смесили пробите или нещо подобно, защото не съм бременна и трябва да отида отново на лекар, защото все още имам болки в стомаха“, казва още тя.

Мнозина потребители са изненадани от историята ѝ и споделиха реакциите си, но някои се опитаха и да ѝ помогнат да диагностицира проблема, като казаха, че това може да е синдром на поликистозни яйчници или ендометриоза.
@gibson_sammi

Sorry I’m not the next Mary#fypシ #xyzabc #trending #viral #storytime

♬ original sound - Samantha Gibson