Лекси от Портланд, Орегон, отдавна се колебаеше как да признае пред родителите си, какво наистина работи. Тя реши да разкрие истината по необичаен начин, посредством видео презентация. 

А именно, тя публикува видео в TikTok, където можете да видите как казва на родителите си да седнат и да затворят очи, докато подготвя презентацията, наречена "Имам тайна".

Преди да започнете да се притеснявате, трябва да знаете, че тази тайна, която ви казвам, се отнася само за мен и моя живот. Това не засяга никой друг. Не мисля, че съм длъжна да ви я кажа, но тези, на които имам доверие, трябва да знаят истината за моя живот и да са част от него. Тази тайна означава, че аз съм талантлива и успешна. Тази тайна не означава, че съм бременна или съм в опасност.
@mildwestsami

@lex1898 is WILD Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami
Готови ли сте? Аз съм стриптизьорка и това е моята професия. Сигурно се чудите защо? Е, аз работя в безопасна среда, където мога да изразя себе си по начин, който ме устройва. Защо мисля, че съм в безопасност? Не използвам опиати, разполагаме с достатъчно охранители и собствениците се грижат добре за служителите си.

Това ли е отговорът на въпросите ви, откъде имам толкова много пари? Абсолютно, да! Правя много пари. Правя ли нещо друго освен да танцувам? Не, просто танцувам. Работя ли нелегално? Не, плащам си данъците, обясни тя във видеото.

Благодаря ти за честността. Радвам се, че се наслаждаваш на това, което правиш, каза майката.