"Модерни времена, модерни решения" -  може би сте виждали тази анонимна сентенция. Следващата история напълно я доказва. Млад мъж открил нелеп и странен, но същевременно ефективен начин за вадене на пари.

Австралийска звезда в приложението ТикТок печели по 49 000 долара месечно, а приходите му идват от необичайно занятие. Той позволява на своите 520 000 последователи да го будят нощем, докато спи.

28-годишният Джейк Боехм е отдаден инфлуенсър от Куинсленд на Златния бряг.

В един от клиповете му, който е гледан цели 6,9 милиона пъти и има над 440 000 харесвания, той е събуден в полунощ със сапунени балони, кукла и популярна детска песничка, която е надута на максимум. В друго видео го будят в два през нощта с дъбстеп, уточнява GlasNews.bg.

Боехм е избрал да печели пари, като позволява на феновете си да смущават съня му с различни звуци. Всичко това срещу пари, разбира се.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Светлини, машина за балони и лазери са само част от нещата, които младият мъж е подготвил за аудиторията си. Още по-интересно е, че тази абсурдна идея има своите почитатели. Той е позволил на феновете си да купуват "подаръци", които показват различни неща, които му се случват.

Джийк не се радва на спокоен сън, но за сметка на това е спечелил 49 000 долара през май и се надява в края на юни да е припечелил още повече.

Всичко започнало с единичен случай, но предприемчивият австралиец видял, че необикновеното му предложение има своите фенове.

"Всяка нощ е различна. Понякога светлина или звук се активират на 10-15 секунди през цялата нощ", споделя той.

Включванията му на живо продължават по седем часа, но това явно не го напряга. Напротив – Джейк споделя, че идеята е променила живота му.