Потребителка на Reddit с никнейм curly_snack сподели история как решила да се разрови из старите неща на родителите си и направи неочаквано откритие за баща си. Коментиращите в мрежата признаха, че са трогнати от откритието на момичето.

„Баща ми е доста потаен човек. Той всъщност не знае как да изразява чувствата си и аз го наследих от него. Когато бях малка, с баща ми бяхме много близки, но след това станах тийнейджърка и не мисля, че той знаеше как да общува правилно с мен. Сега отношенията ни се подобриха, но все още не се разбираме толкова, колкото преди“, казва момичето.

Наскоро авторката на този пост е решила да се разрови из вещите на родителите си и попаднала на дисертацията на баща си. Тя открила, че нейният родител й е посветил работата си. „Благодаря на дъщеря ми Лия за нейния насърчителен смях и усмивки“, гласи текстът на една страница от дисертацията. Както изяснило момичето, дисертацията е написана година след раждането й.

„Беше неочаквано да видя баща ми да се обръща към мен с такава нежност в официален документ“, казва тя. Момичето признава, че не може да спре да се усмихва от момента, в който видяла това посвещение.

„Това е много сладко“, „Ти си такава късметлийка!“, „Родителската любов е специална“, реагираха потребителите на публикацията. Няколко от тях споделиха, че историята ги е разплакала.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук