Жена е впечатлила социалните мрежи с външния си вид, след като е разкрила, че е "гореща майка на три деца".

Мей, която живее в Чикаго, стана популярна, когато съпругът ѝ сподели видеоклип, в който тя прегръща трите си деца, информира "Дейли Стар".

39-годишната жена демонстрира невероятното си тяло в черен "котешки костюм", прилепващ към фигурата й, докато слиза по стълбите, за да поздрави децата си. Те я прегръщат, преди тя да излезе навън за тренировка по бокс.Други видеоклипове са запечатали домашните ѝ тренировки, на които тя тренира показва силата си.

Повечето потребители в мрежата са били изненадани, когато са разбрали, че тя е на 39 години и има три деца.
@johnnyg1215

@sexymay82 ##momlife ##hotmomcheck ##catwomen

♬ original sound - Modern mom 82
Един от тях написа: "О, Боже, не може да си на 39 години.", "39? На мен ми прилича на 19!" - добавя втори. "Ти си секси майка."

Друг от коментиращите е написал: "Изглеждаш страхотно, чудесно. Но не знам защо ми се струва, че децата ти са малко объркани. Не знам, беше малко странно да го гледам..."

Мей е отговорила: "Те бяха в детската си стая и не очакваха да видят мама облечена по този начин, така че бяха изненадани. Съжалявам, но в това няма нищо странно."Майката каза, че редовно прави упражнения, за да поддържа формата си - дори след раждането.

"Започнах да тренирам на 22 години с прекъсване", добави тя, като публикува видеоклипове, на които кляка, боксира и прави други високоинтензивни тренировки.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
@johnnyg1215

@sexymay82 ##trainingday ##catwoman ##catsuit ##modernmom ##momsoftiktok ##boxing ##fearnone ##chicago ##fitmom ##momlife ##momsover30 ##badass

♬ Legends Are Made - Sam Tinnesz@johnnyg1215

Reply to @sonializzy @sexymay82 ##bikerchick ##catsuit ##catwoman ##hd ##momsoftiktok ##modernmom ##chicago ##momlife ##fitmom ##bikers

♬ Girl on Fire - Alicia Keys