Ослепителната блондинка Корина Копф има почти два милиона последователи в YouTube и шест милиона в Instagram, но това явно не й е достатъчно.

25-годишната американска интернет знаменитост се е регистрирала в сайта OnlyFans, където феновете могат да се наслаждават на далеч по-откровено съдържание срещу 25 долара на месец. Само през първия месец тя е спечелила фантастичните 4,2 милиона долара, съобщава "Дейли Стар".Корина се е появила в OnlyFans през юни и вече е успяла не само да се обогати, но и да си навлече вълна от негативни реакции спрямо нея.

Последователите на моделката не харесват факта, че тя дублира съдържание от акаунтите си в социалните мрежи в платената платформа.Момичето е отхвърлило обвиненията и се доказало, че е готово да споделя ексклузивно съдържание само за възрастни, като е спечелила 165 000 долара (над 12 милиона рубли) за първата си топлес снимка.

Огромните суми постъпват в сметката на Корина благодарение на огромната фенска маса, която тя е привлякла в OnlyFans от социалните медии. Появата си в платформата за възрастни тя е анонсирала в Twitter: написала е, че ще започне да публикува голи снимки едва след като публикацията ѝ събере 500 000 харесвания.Освен това тя веднага е обявила амбициозните си планове за генериране на приходи от платени абонаменти, които в крайна сметка е успяла да реализира още през първия месец.Изданието "Сън" съобщава, че Корина веднага се е превърнала в една от най-високоплатените знаменитости в сайта OnlyFans. Междувпрочем, още преди да започне да публикува свои голи снимки, тя вече си е купила Ferrari за 400 000 долара и се е преместила в нова къща.Момичето вярва, че не си струва да публикуваш всичките си голи снимки наведнъж, защото в противен случай те просто ще изтекат в мрежата, затова моли абонатите си, които всеки ден искат от нея нова доза голота, да бъдат търпеливи и да се запасят с пари.

Превод и редакция: БЛИЦ