Моделът Кейт Мос свидетелства в съда вчера в полза на Джони Деп в спора с бившата му съпруга Амбър Хърд.

По време на показанията си Амбър внимателно следеше какво казва моделът. След процеса кадри с реакцията на Амбър Хърд на забележките на Кейт започнаха да се разпространяват в интернет.

Амбър не успя да скрие ревността си по време на показанията си. Докато Кейт говореше за връзката си с Деп, Амбър примигна бързо, завъртя очи и беше видимо недоволна от изявленията на модела.

За един ден видеото от показанията на Кейт беше гледано повече от 4,7 милиона пъти и мнозина сега се подиграват на Амбър и хвалят Кейт.

„Кейт е елегантна и достойна. Нещо, което Хърд никога няма да бъде, „Амбър е ядосана и със сигурност гори отвътре. Ужасна жена. Така се държеше баща ми, когато го хващаха в лъжа - той мигаши и издишаше бързо", "Лицето на Амбър казва всичко", "Смешно е да я видиш да мига бързо, когато се ядоса", "Ясно е, че Амбър го направи, не искаше да чуе, че Кейт и Деп са имали дълга връзка“, „Да гледаш как Амбър „пуши“ в мълчание е може би най-смешното нещо, което съм виждал“, „Амбър е нарцистична и не понася, че Джони не е нейна собственост“ , „Луда. Тя не може да понесе факта, че е хваната в лъжа и че Кейт е много по-красива от нея“, бяха само част от коментарите.

Превод: БЛИЦ