Световноизвестният модел и бивша половинка на Джони Деп Кейт Мос разкри каквo наистина се е случило между нея и актьора от “Карибски пирати”, когато са били на почивка в Ямайка преди години, пише bg-voice.

Тя зае свидетелската скамейка по време на съдебния процес между Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд, който навлезе в последната си седмица.

Едва за броени минути показанията й опровергаха твърденията, направени от Хърд по-рано в процеса, че Деп е бутнал моделката по стълбите по време на почивката им.

Когато бе разпитана от адвоката на Джони Бенджамин Чу за връзката й с актьора и ваканцията им в Ямайка, Кейт разкри, че са напуснали стаята след дъждовна буря – Джони бил пред нея – когато тя се „спънала надолу по стълбите“ и „наранила гърба си“.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com


„И аз виках, защото не знаех какво ми се е случило и много ме болеше”, разкрива бившата му половинка.

По думите й Деп се върнал да й помогне и я занесъл в стаята, за да потърси медицинска помощ.

Името на Мос бе намесено за първи път в процеса за клевета, когато Хърд обвини Деп, че се е опитал да замахне към сестра й Уитни и да я бутне по стълбите.

“Просто виждам малката си сестра с гръб към стълбището и Джони как замахва. В главата си мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите, и замахнах към него”, са точните думи на Амбър.

Въпреки това, свидетелствайки чрез видеовръзка, Мос бе категорична, че Деп никога не я е бутал, ритал или хвърлял надолу по стълби.

До сега Мос не бе отговаряла публично на твърденията на Хърд, че Джони я е бутал по стълбището.

По време на разпита бе попитана защо е решила точно сега да свидетелства за предполагаемия инцидент, но въпросът беше посрещнат с възражение и съдия Пени Азкарате го подкрепи.

Мос не бе разпитана от адвокатите на Хърд.