Актьорът Евгени Будинов и Радослав Кузманов, познат в мрежата като Epic Bath Guy, коментираха събитията от седмицата пред Мария Цънцарова в предаването "Тази неделя". 

Ексцентричният влогър, известен с това, че постоянно издига табели с различни лозунги, влетя в студиото на bTV по халат и попита: "В парламента ще има ли вкусни шарани?".

"Аз лично пожелавам успех на всички. Силно се надявам да се направи правителство, да има нормално управление и да има консенсус и смирение в този парламент, защото на хората им писна от избори", заяви актьорът Евгени Будинов.

Той направи уточнение, че не вижда себе си като политик, а като "актьор с определена гражданска позиция", който симпатизира на една политическа партия - ГЕРБ.

Будинов изрази надеждите си, че новото управление ще продължи да мисли за развитието на културата у нас. Мнението му подкрепи и Радослав Кузманов.

"Културата винаги остава на заден план. Факт е, че има проблеми, които са по-витални за някои хора, но културата не може да бъде заменена от нищо друго и е много важна за развитието ни като хора", каза влогърът.

И двамата обявиха, че се надяват Христо Петров - Ицо Хазарта да бъде един от хората в новия парламент, които ще работят за развитието ѝ в България.

Epic Bath Guy използва гостуването си в bTV да призове и следното: "Разрешете на ваксинираните да карат в бус лентата".
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rado (@epicbathguy)