Неидентифициран летящ обект (НЛО) бе заснет от цифров фотоапарат от очевидец, докато наблюдава Луната. Мистериозният обект се преместил много бързо и хвърлил сянка върху Луната.
 


Видео на черен обект над лунната повърхност е заснето от сръбкинята Драгана М. Регич на 23 август с помощта на мощна камера. Уфолозите смятат, че това е НЛО, контролирано от интелигентни същества. Видеото е публикувано в YouTube от канала Hidden Underbelly 2.0.

Много потребители са забелязали, че черно НЛО хвърля сянка върху повърхността на естествения спътник на Земята. Мнозина също бяха впечатлени от скоростта на обекта, който буквално пресича лунния диск за секунди.

Повечето коментатори са съгласни, че това е НЛО, контролирано от представители на извънземни цивилизации. Има обаче такива, които смятат, че този обект е голям астероид, който се е появил случайно по време на наблюдението на Луната. Би било хубаво, смятат читателите, ако учените се включат в дискусията и потвърдят вероятността в този момент и на това място да се появи голямо небесно тяло, тъй като трябва да се вземат предвид всички астероиди, преминаващи близо до Земята.

Превод: БЛИЦ