Бисквитена торта с цедено мляко - става за няма и половин час, а е истински разкош
Предлагаме ви рецептата за бисквитена торта с цедено мляко. Става за няма и половин час.
Ако щете вярвайте, но е много скоростна и страшно вусна. Няма такава разкошотия за десерт, пише zajenata.bg.Трябват ни три пакета с обикновени бисквити, една кофичка цедено мляко, три лъжици обикновено кисело мляко, 250 грама сладкарска сметана, чаша и половина пудра захар, прясно мляко за напояване на бисквитите.
Първо трябва да си приготвим една купа, в която да разбием киселото мляко, заедно с една малка лъжичка пудра захар. С другата половин лъжица пудра захар си разбиваме течната сметана.
Трябва от нея да се получи пухкав и еднороден крем. След това смесваме двете по-горни млечни смеси заедно и ги разбъркваме много хубаво, за да се получи хомогенна маса.
Започваме после да си редим тортата по обичайния и познат на всички начин. Поставяме ред напоени в прясното мляко обикновени бисквити, после слагаме ред от крема от млякото и така отново и отново.
Редим тортата си ред по ред, докато не ни свършат продуктите за нея. Трябва непременно да я завършим със слой от крема, който после си украсяваме по наше желание.
Готовата и красива торта я прибираме в хладилника, където трябва да престои поне за четири часа, за да стегне хубаво. Идея нямате каква разкошотия се получава от нея като я вкусите.
Особено приказна е ако отгоре й наредите пресни ягоди. Може и всякакъв друг плод, разбира се. Зависи от това с какво разполагате и какво обичате да си похапвате.
Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!
Последвайте ни
0 Коментара: