Предлагаме ви рецептата за нетрадиционно руло “Стефани” с палачинки. Лесна работа е като приготвяне, а пък става наистина страшно вкусно.

Който го е опитал, пръстите си е облизал и е питал за рецептата.

Различно, интересно и просто уникално става нашето руло “Стефани” с палачинки

Трябват ни 500 грама кайма, три яйца (двете сварени), 3-4 палачинки, един сварен морков, две-три кисели краставички, две-три гъби, 150 грама кашкавал, подправки по избор и на вкус.

Първо е необходимо да си омесим каймата, заедно със суровото яйце и с подправките. После я слагаме да се стегне за малко в хладилника. През това време пък ние си сваряваме двете яйца и моркова.

След това взимаме каймата и си я разпределяме върху един лист хартия или найлонова торбичка. Върху нея си разпределяме готовите вече палачинки.

След това нареждаме нарязаните кисели краставички, морков, сварените яйца и гъбите. Подправяме си пак с подправки по наше си желание и вкус. Може да сложите гъбите сурови или леко да ги запържите.

После всичко това внимателно се навива на руло и се пъха във фурната, където се запича до готовност. Отгоре му слагаме и настъргания кашкавал, поръсва се с подправки по избор и се връща във фурната, докато се разтече кашкавалът.

След като рулото е готово, го оставяме да изстине малко и тогава го нарязваме.

Ако не искате да го правите с палачинки, може да го измайсторите и с един омлет от 3-4 яйца, сирене и печени чушки. Също става фантастично. Много ще ви хареса тази вкусотия.