Енергийност 212 ккал Белтъчини 34,5 г Въглехидрати 0,5 г Мазнини 8,0 г
Необходими продукти за 2
100 гр. филе "Елена" 
2 малки патладжана
250 гр. крем сирене
1 скилидка чесън
½ връзка копър
50 гр. орехи
 олио за пържене
 сол на вкус

Начин на приготвяне

1. Патладжаните се нарязват по дължина на филийки с дебелина 5 мм, поръсват се със сол и се оставят да се отцедят от горчивия сок за 20 минути.

2. Изплакват се със студена вода, подсушават се и се изпържват до златисто в загрятото олио. Изваждат се върху домакинска хартия или салфетка, за да се попие мазнината.

3. Сиренето се размесва с чесъна, копъра и орехите – всичко нарязано на дребно.

4. Върху всяка патладжанена филийка се маже пласт от сиренето с подправките, слагат се 1-2 тънко нарязани парчета филе "Елена" и се навива на рулце.

5. Готовите рулца се поднасят с препечен хляб и домати.

Източник: menumag.bg