По италиански! 10 вида спагети, които трябва да опитате поне веднъж
Това са най-вкусните рецепти, не пропускайте, съветват специалистите
Това е една от най- обичаните храни, след пицата и бургера и има различни вариации в приготвянето и, така че да задоволи всеки вкус. foodpanda, подбра едни от най- вкусните рецепти, освен класическите Карбонара и Болонезе, които трябва да опитате поне веднъж.
“Cacio e pepe”- Представлява спагети, гарнирани с бял пипер, настърган пармезан, масло и пекорино.
“Альолио”- Този вид спагети са също много лесни и вкусни. Овкусяват се със зехтин, чесън, пресен магданоз и червен пипер.
„Примавера“- Това са спагети със сезонни зеленчуци. Слагат се тиквички, аспержи, морков, грах, броколи и гъби.
„Ала Путанеска“- Те наподобяват познатите Болонезе, но без кайма. Вместо нея, освен доматения сос се добавят аншоа, каперси, чушка, риган и босилек.
Спагети с лук- Те наподобяват „Альолио“, но се добавя лук и сирене Гран Падано.
Спагети с морски дарове- Най- популярните спагети, които включват морски дарове са тези с доматен сос, сос Базил, лук и кралски скариди.
Пай от спагети- Това представляват запечени на фурна спагети, с пармезан, колбас, магданоз, грах и лук.
Последвайте ни
0 Коментара: