Чудите ли се кои са любимите рецепти на Бионсе, Пинк и Анджелина Джоли. Е , тук ще ви споделим тайните изкушения  на холивудските кралици.
Световноизвестната певица Бионсе, може и да е опитвала ястия от всяко кътче на земята, но любимата ѝ рецепта винаги я връща в родния Хюстън и към запържения зелен боб на майка й. Според Би това е най-най-вкусното и здравословно ястие.

Ето и необходимите продукти за 8 порции:
4 резена бекон, нарязан на ситно
 1 средно голяма глава лук, нарязана
2 скилидки чесън, настъргани или смачкани
2 кг. зелен фасул, почистен
1/2 кг. беби картофи, нарязани наполовина
1 супена лъжица сол
1 чаена лъжичка смлян черен пипер
1/2 чаена лъжичка лют червен пипер
Половин чаша вода

Приготвяне: 
В тиган с голям диаметър се запържва бекона 2-4 минути, добавете лука чесъна и оставете още 4-5 минути, докато покафенее. Добавят се зеленият фасул, картофите, подправките и водата, като се бърка непрекъснато.

Дори и фини и красиви актриси като Анджелина Джоли си позволяват калорични, но вкусни ястия. Любимата рецепта на звездара е печен лаврак, овкусен с розмарин поднесен с гарнитура от сладки картофи.

Необходимите продукти са:
1 лаврак 
3-4 средни по големина картофи
клонче пресен розмарин
1 к.ч. бяло вино
2 скилидки чесън
чер пипер
сол и зехтин на вкус
 
Приготвяне:

Почистената риба се осолява и се овкусява с черен пипер. Към нарязаните на колелца картофи се добавя сол още черен пипер и пресованите скилидки чесън с нарязан розмарин. Полива се със зехтин по вкус. В тавичка с хартия за печене се поставят картофите, а отгоре рибата. Преди да се покрие с тънко нарязани колелца картофи се полейте с бялото вино. Печете на 190 градуса  за около 35-40 мин. 

Маскарпоне с ягоди е определено любимото сладко изкушение на изпълнителката  Пинк. Според певицата Пинк най-простите десерти са най-добрите, а тази рецепта отнема само няколко минути.

Ето и продуктите:
300 гр. ягоди, изчистени
1 супена лъжица маскарпоне
1/2 чаша сметана
Екстракт 1/4 ч.л. ванилия
Захар на вкус
Боровинки за гарнитура

Приготвяне:
Смесва се маскарпонето заедно със сметаната, ванилията, и захарта в голяма купа. С лъжичка се поръсват отгоре боровинките, като може да се сервира веднага.