Опитайте тази рецепта на kulinar.bg и не забравяйте, че е важно рибата да присъства поне еднократно в седмичното меню.
Необходими продукти:

Свекърва ми издаде тайната за вкусни кюфтета, всички ги обожават

2 котлета от толстолоб (или друга подходяща за грил риба)
1 глава лук
2 моркова
2 скилидки чесън
2 с.л. зехтин
бял пипер
черен пипер
риган
сол
босилек
Начин на приготвяне:
В купа смесете всички сухи подправки (черен пипер, бял пипер, сол, риган). Добавете към подправките пресования чесън и зехтин. Разбъркайте добре получената смес.

С тази смес намажете от двете страни рибата. Оставете котлетите да поемат аромата на подправките за 5-10 минути. Междувременно загрейте грил тигана и поставете нарязаните на ивици моркови и лука.

Печете от двете страни за по 2 минути. Премахнете ги от тигана. По същия начин гриловайте и рибата от двете страни.
Загрейте фурната на 200 градуса. Преместете рибата и зеленчуците в огнеупорен съд или тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете 15 минути.

Сервирайте рибата топла. Украсете с листа босилек.