Астрологът Дмитрий Уран разказа какво планира Русия за близкото бъдеще, предава УНИАН, цитирани от "Фокус". 

Както написа той в канала си в Telegram, месецът преди изборите в Русия, ще бъде много труден за украинските въоръжени сили и Украйна. По думите му, Путин е поставил на карта абсолютно всичко, за да излезе победител в своите избори.

"В останалата част от февруари и март (преди изборите на 17 март) има голяма опасност за въоръжените сили на Украйна не само край Авдеевка, но и на Запорожкото напоравление. Картата на февруарското новолуние съдържа индикации за вероятността от загуба на някои територии и позиции в южната посока, южно от Запорожие и Орехов. Запорожие няма да бъде взето в близко бъдеще. Обстрелът на украинските градове ще бъде чест, с крилати ракети веднъж на 1-2 седмици, с дронове и балистични ракети – всеки ден“.

Той също така отбеляза, че е по-добре за жителите на фронтовите градове на Донецка област, особено жителите на Курахово, Украинск, Селидово, Константиновка, Дружковка, Краматорск, Славянск, Покровск, да отидат в други части на Украйна, тъй като обстрелът и атаките срещу тези градове ще бъдат чести и много силни.

"Врагът все още не може да превземе тези градове, но може да ги унищожи и да убие много цивилни. В средата на февруари и през втората половина на февруари (в момента) има съвпад на транзитни Марс, Плутон и Венера, точно същата комбинация на същите тези планети, което беше и в началото на войната през 2022 г., в първите дни на войната. Това показва особено жестоко време, насилие, екзекуции и кланета. Това е време на силно изостряне на военните конфликти.Буквално сега, врагът планира да нанесе особено жестоки удари, да сплаши и да демонстрира сила. Това е времето, когато се планира и върши голямо зло в света", заключи астрологът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук