Служители на фирма за почистване бяха шокирани от последния апартамент, който трябваше да приведат в чистота. Те признават, че никога през живота са не са попадали на такава „кочина и гнусотия”, но въпреки всичко е трябвало да свършат работата си.

От jenata.blitz.bg тайната на едни жилище, намиращо се на пъпа на Париж, което е било заключено повече от 80 години. Споделихме ви и историята на 91-годишна баба, която реши да продаде дома си на търг, но щом купувачите го видяха, направо онемяха.

Нека обаче се върнем на апартаментът-кочина. Според служителите на фирмата за почистване, това жилище не е виждало парцал с години, а това, което се е случило вътре, явно е шокиращо.

Не е за вярване в какъв лукс е живяла Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня! А сега родителите й са решили да... (СНИМКИ)

„Беше ни трудно да разберем въобще от къде да започнем. Когато човек види толкова много мръсотия просто не знае от къде трябва да подхване, всичко му се вижда безнадеждно.

Дори нямахме идея какви препарати е редно да използваме”, признава една от дамите, занимаващи се с почистването на жилището.

Вижте как апартамент-кочина се превърна в дом за чудо и приказ, който блести от чистота, на Jenata.blitz.bg