През 2009 г. Натали Сулеман от САЩ роди първите в света осемзнаци и се прочу по целия свят.  

Мнозина така и не разбраха защо й е било да ражда толкова много бебета с помощта на инвитро оплождане, при условие, че вече има цели шест. 

Многодетната майка израства в лошо семейство и винаги е мечтала за дом с много деца. Но съпругът й, разбирайки за нейните планове, решава да я напусне. Освен това се оказва, че самата Натали не може да забременее.

Жената обаче не се отчайва и с помощта на инвитро оплождане се сдобива с шест бебета - две момичета и четири момчета.

Многодетната „Мисис Русия“ сподели тайните на стройната си фигура

През 2008 г. Натали отново се решава на изкуствено оплождане. От притеснение, че в бъдеще може и да не успее да ражда, моли лекаря да сложи повече ембриони. Специалистът удовлетворява желанието й и поставя 12 ембриона, като по този начин нарушава закона и остава без лиценз. 

Всички осем ембриона оцеляват и Натали ражда осем здрави бебета.

"Октомайката", както я наричат ​​журналистите, се превръща в истинска сензация. Започва да участва в различни токшоута и дава интервюта.

Случайна СНИМКА в пицария преобърна тотално живота на многодетна майка

Голяма част от обществото обаче започва да я осъжда, обвинявайки я в безразсъдство. Активисти организират акции край дома й, твърдейки, че жената просто е жадна за слава и пари.

Многодетната майка пък не спира да убеждава критиците в обратното.

Какво се случва с Натали и осемзнаците и 11 години, след като семейството се превърна в истинска сензация, четете в jenata.blitz.bg.