Принцът и принцесата на Уелс благодариха на неизвестните герои, които помогнаха за организирането на погребението на кралица Елизабет II в Уиндзор. По думите им тяхната „безпроблемна“ операция го е превърнала погребението в „изключително“ преживяване за кралското семейство и обществеността.

Уилям и Кейт уредиха среща с десетки лица, отговорни за голямата обществена операция в Уиндзор, от човека, който подреди преносимите тоалетни до хората, които преместиха цветята и организираха събирането на кофата.

Кейт Мидълтън разплака всички с това, което направи на погребението на Елизабет II ВИДЕО

Изказвайки личната си благодарност за 24-часовите операции, които протичаха между смъртта на покойната кралица и края на нейното погребение, те казаха, че са дълбоко благодарни за усилията на толкова много хора.

По време на едночасов ангажимент в Windsor Guildhall те прекараха известно време с екипа на линейката на Сейнт Джон, персонала на Crown Estate, общински работници и доброволци, за да чуят как е работила логистиката.

Те също издадоха трогателни елементи от 11-те дни зад кулисите на Кралското семейство, от децата от Уелс, забелязващи подготовката по време на тяхното училищно бягане, до съкровените спомени от разговорите с кралицата.

Именно тогава принц Уилям и принцеса Кейт издадоха нещо, което смрази всички. Те разкриха какво се е случило в небето над двореца Балморал в деня на смъртта на кралицата.

Но повече за необичайните им разкрития ще научите на jenata.blitz.bg