Бившата американска актриса и съпруга на принц Хари Меган Маркъл готви нов тежък удар на кралското семейство. Анализатори смятат, че големият потърпевш от този ход ще е принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. 

Откакто се преместиха в Съединените щати, Хари и Меган на няколко пъти поставиха в неудобно положение знатните си роднини, разкривайки факти, които крал Чарлз III и семейството му биха искали да скрият.

В началото на тази година по-малкият син на принцеса Даяна пусна свои мемоари, озаглавени "Spare", които настроиха всичките му роднини срещу него и съпругата му.

Принц Хари не е правил нещо по-грозно, издънката е голяма

В тях херцогът на Съсекс разказва за "специалните" отношения на кралското семейство с пресата, за това, че е убил 25 души в Афганистан, че е бил бит от брат си и дори за това, че е бил принуден да яде по-малко от брат си.

По-късно той заяви, че в книгата си не е включил всички факти и е спестил информация, която може да навреди на баща му - краля на Великобритания.

Девет месеца след излизането на книгата на принц Хари, британската общественост започна да говори, че Меган Маркъл също подготвя нещо скандално, което ще удари неприятно съпругата на принц Уилям. 

Какви ги е намислила този път бившата актриса, вижте в jenata.blitz.bg.